Конференција на Тара

Денес градинката 13 Ноември-општина Центар, успешно го презентираше својот стручен труд „Јас и животните во ЗОО градината", на меѓународната конференција која се одржува на Тара. Честитки до воспитивач Весна Спасова и стручниот соработник Ана Цветкоска Панова. ГОРДОСТ.