Едукативно предавање

На 20.02.2020 во нашата градинка во Матичниот објект, се одржа интерактивно едукативно предавање на тема "Лична хигиена и здравствен бенефит од физичка активност" од страна на дипл. Педагог од одделението за социјална медицина, отсек за здравствено воспитание од Центар за јавно здравје.