ДЕЦАТА ОД КУКУШКА ВО ПОСЕТА НА ИЗЛОЖБА

На ден 06.03.2020 на традиционалната изложба “Играм и пеам за мојата мајка”, огранизирана од ДКЦ Карпош, децата од групата “Пеперутки” од објектот Кукушка играа, пееа, другаруваа и изложбата од детски творби ја разгледуваа.