ЧИСТИ РАЧИЊА, ЗДРАВИ ДЕЧИЊА!

Здравјето и хигиената овие денови е поважна од било кога. Особено миењето на раце треба да е често и темелно.
Затоа денес ви предлагаме заедно со вашето дете да погледнете една музичка анимација. Преку анимираните ликови, веселата песничката, за која е поставен и текстот, оваа активност може во вашиот дом да се претвори во интересна содржина, а истовремено на еден интерактивен начин да се стекнат трајни хигиенски навики.
Научете ја, заедно пејте ја со вашето дете, секогаш додека ги миете рацете!