CHALLENGE – МАСКИРАЈ СЕ ПО ДОМА!

Родители!
Ве повикуваме да учествувате на нашиот ПРЕДИЗВИК, на 1 Април, Меѓународниот ден на шегата, заедно со вашето дете, да се маскирате, фотографирате и вашите фотографии да ги постирате на Фејсбук страната на нашата градинка (во полето за коментар). Ајде сите да ги видиме костимите кои на креативен начин сте ги подготвиле во вашиот дом!
Маскирајте се, фотографирајте објавувајте, а најмногу од се забавувајте се!
Подготвил, ликовен педагог:
М-р Ана Цветкоска-Панова