БЛАГОДАРНИЦА ЗА МАНИФЕСТАЦИЈАТА – ЦРТАЊЕ НА АСФАЛТ

Почитувани родители и деца, Ви благодариме што ја прифативте иницијативата и идејата за учеството на манифестацијата: „Цртање на асфалт“ - 2020 г. (во организација на ДКЦ Карпош), која оваа година се реализира на сосема нов начин. За нашето учество стаса и Благодарница која е наменета за сите оние родители и деца кои се вклучија во овој проект и одвоија време да реализираат активност во домот или неговата најблиска околина, и да ни испратат фотографија од креативните детски творби.
А од нашиот тим до сите Вас едно огромно БЛАГОДАРАМ!
Подготвил стручен соработник – ликовен педагог:
м-р Ана Цветкоска-Панова