ДОБАР ДЕДО МРАЗ

Новата Година ете ја на праг, успешна Старата година полека си пројде.

Во Матичниот Објект секаде среќа има, а и добриот Дедо Мраз да ни дојде.

СРЕЌНА НОВА 2023 ГОДИНА!

Фотографиите може да ги погледнете на следниот линк: