НОВАТА ГОДИНА МОЖЕ ДА НИ ДОЈДЕ

Новата година може да ни дојде,

Децата играат, песни пејат во овој час,

во Парк ни дојде најдобриот Дедо Мраз.

Годината што иде, да ни донесе среќа,

радост да ни биде, а здравје - полна вреќа.

СРЕЌНА НОВА 2023 ГОДИНА!