ХУМАНОСТА НЕМА ГРАНИЦИ

Нашето малку на некого му значи многу! Голема благодарност до сите родители, вработени во ЈУДГ ОЦ „13 Ноември“ за учеството во хуманитарната акција за настраданите во земјoтресот во Турција и Сирија.