ОГЛАСНА ТАБЛА


Одлука за Интерен Оглас бр. 01/2021 - 31/03/2021

Одлука за Интерен Оглас бр. 01/2021

Интерен Оглас бр. 01/2021 22/03/2021

Интерен Оглас бр. 01/2021

НОВО ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА РОДИТЕЛИ 21/09/2020

НОВО ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА РОДИТЕЛИ!
Ве известуваме дека нашата градинка постапува според протоколите и мерките за заштита од COVID-19 донесени од Владата на РСМакедонија. Соодветно истите од 23.09.2020 година стапуваат на сила и измените на досегашниот Протокол.
 

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА РОДИТЕЛИ 01/09/2020

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА РОДИТЕЛИ
Почитувани родители!
Ве известуваме дека градинката започнува со работа од 09.09.2020 г. (среда).
 

ИНФОРМАЦИЈА ЗА ПРОТОКОЛ 01/09/2020

ИНФОРМАЦИЈА ЗА ПРОТОКОЛ

СООПШТЕНИЕ ЗА РОДИТЕЛИ 10/08/2020

СООПШТЕНИЕ ЗА РОДИТЕЛИ
 

ИНФОРМАЦИЈА ЗА ПРОТОКОЛ 10/08/2020

ИНФОРМАЦИЈА ЗА ПРОТОКОЛ

Издавање електронски потврди 21/03/2020

Почитувани родители,

Во прилог е Заклучок на Владата донесен на 21та седница одржана на 21.03.2020 год, според кој сите донесени заклучоци на Владата со кои се даваат мерки, препораки и насоки важат до завршување на периодот на постоење на вонредна сосотојба на територијата на Република Северна Македонија.
Според тоа, нашата градинка продолжува со издавање на потврдите со важност до "завршување на вонредната состојба на територијата на Република Северна Македонија".
За да Ви ги доставиме, потребно е да пратите Барање кое ќе го испратите на следната меил адреса: judgoc13noemvri@gmail.com 
На вашето барање задолжително доставете ги следниве податоци:
1. Име и презиме и возраст на детето:
2. Име и презиме и матичен број на родителот:
3.Објект во кој детето посетува градинка:
Потврдите ќе се издаваат исклучиво електронски.
Исто така Ве молиме за трпение, бидејки сите кои ќе поднесат Барање ќе им бидат доставени потврдите по меил, но сепак треба да имате разбирање дека истите треба од наша страна да се подготват, заверат, за да бидат валидни!

Информација до родителите 16/03/2020

ВАЖНА НАЈНОВА ИНФОРМАЦИЈА ДО РОДИТЕЛИТЕ ❗❗❗
  Почитувани родители !
Со оглед на тоа дека се јави потреба за давање на потврди за престој во градинка на вашите деца и пред завршување на мерките, а по известување на МТСП, Ве информираме дека потврдите ќе се издаваат 
утре (петок) 13.03.2020 г. и (понеделник) 16.03.2020 г., од 09.00ч - 13.00ч во сите објекти на градинката.
СЛЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ИНСТРУКЦИИ КОИ НИ ПРИСТИГНУВААТ ОФИЦИЈАЛНО ОД НАШЕТО МИНИСТЕРСТВО И ЗА СЕКОЈА НОВА ПРОМЕНА ЌЕ БИДЕТЕ БЛАГОВРЕМЕНО ИЗВЕСТЕНИ!
Ви благодариме на вашето разбирање
СО ПОЧИТ
ЈУДГ ОЦ „13 Ноември“

Страници