Е-Занимална


 
Химна на Градинка 13 Ноември
ЈУДГ ОЦ 13 НОЕМВРИ“  е установа во која владее љубовта, нежноста,
грижата, насмевките, ведрината, позитивната мисла, желбите,
играта, безгрижниот сон, другарството, добра атмосфера,
толеранција и отвореност во која детските интереси
и потреби за постојан развој се приоритет.